CS.PGL{SUCEVITA}.RO
Bine Ați Venit!!! Pentru conectare dați click pe conectare, iar dacă nu aveți profil pe forum dați click pe înregistrare.
CS.PGL{SUCEVITA}.RO
Bine Ați Venit!!! Pentru conectare dați click pe conectare, iar dacă nu aveți profil pe forum dați click pe înregistrare.
CS.PGL{SUCEVITA}.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CS.PGL{SUCEVITA}.RO

The Best CS in the World

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Bine aţi venit pe forumu nostru!!! Sperăm să vă placă.... Daţi click pentru înregistrare şi simţiţi-vă bine alături de noi...
KISS FM
Top postatori
NuCunosc
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_vote_lcapAdmin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_voting_barAdmin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_vote_rcap 
Dani
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_vote_lcapAdmin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_voting_barAdmin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_vote_rcap 
Aligator
Lucian
AnGeLiC_HearT
VampYruL
cypitzucsx
Kasiak_gangiubas
CroW
Joshua
Ultimele subiecte
» ssssssssss
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyVin Apr 20, 2012 10:39 pm Scris de siouX

» vreau sa red serveru.astept pareri
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyVin Ian 20, 2012 7:21 pm Scris de VampYruL

» Sa redeschis serverul
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyLun Apr 05, 2010 11:20 pm Scris de CroW

» SE mai deschide??????
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyVin Mar 26, 2010 10:12 am Scris de Lucian

» salllll
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyJoi Feb 18, 2010 5:23 pm Scris de VampYruL

» boG *
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyVin Oct 09, 2009 1:42 am Scris de NuCunosc

» dao`n masa de treaba asta e admin :-/?
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyJoi Aug 27, 2009 9:54 pm Scris de VampYruL

» Ajutor
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyJoi Aug 27, 2009 9:18 pm Scris de Aligator

» Server ON!!
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyMar Aug 25, 2009 4:36 pm Scris de AnGeLiC_HearT

CS.PGL{SUCEVITA}.RO
Sondaj
Cum vi se pare forumu?
Foarte bun
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_vote_lcap79%Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_vote_rcap
 79% [ 15 ]
Bun
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_vote_lcap21%Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_vote_rcap
 21% [ 4 ]
Relativ
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_vote_lcap0%Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Rau
Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_vote_lcap0%Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Foarte rau
 0% [ 0 ]
Total voturi : 19
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Curs Valutar
Prognoza meteo

Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Kasiak_gangiubas
Slot
Slot
Kasiak_gangiubas

Numarul mesajelor : 32
Data de inscriere : 17/06/2009
Varsta : 33
Localizare : R.Moldova_Chisinau

Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
MesajSubiect: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyJoi Iul 16, 2009 3:35 pm

Azi la ora 16'29 jucam cs pe Sucevita vrio 2 ore nu mai shtiu eu jucam shi un Admin era matinca pe sv asta era Vergelush .... nimic nu spune cind hop shi BAN PERMANET .... MA VERGELUSH FII MAI ATENT CIND PUI BAN te rog ...
Rog toti Adminii fiti mai atenti cind puneti ban (va ROG taaare frumos )

EU SHTIU 1000%%% CA NAM NICI UN COD SE GASESHTE kite UN DESHTEPT SIMI PUNE BAN permanent
Nu vreau ban PE NEDREPTATE Nu vreau ban :
Sus In jos
http://www.cscrow.forumgratuit.ro
v1rg1lushh
Membru Pasiv
Membru Pasiv
v1rg1lushh

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 10/06/2009
Varsta : 31
Localizare : tulcea

Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
MesajSubiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyJoi Iul 16, 2009 4:16 pm

Ti-am scris la UnBan dece ti-am dat ban. Si nu a fost pe nedreptate dar...Nu ai vrut sa'mi arat pozele
Sus In jos
Kasiak_gangiubas
Slot
Slot
Kasiak_gangiubas

MesajSubiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyJoi Iul 16, 2009 4:20 pm

nu shtiu vergelush eu sincer spun nam vast tu sa scrii sati dau vrio poza
Sus In jos
NuCunosc
ADMIN
ADMIN
NuCunosc

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 15/06/2009
Localizare : Radauti

MesajSubiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyJoi Iul 16, 2009 6:37 pm

Trebuia sa fi si tu atent kasiak ca iti apare cand cineva iti face o poza .. cat despre ban se da 60 min pt asta si daca vezi ca nu iti da pozele si nu vede ca ii zici dai un slay si apoi poate e atent trebuie sa ai rabdare nu sa profiti de admin smile
Sus In jos
http://insanezone.ro/NuCunosc-13931.html
Kasiak_gangiubas
Slot
Slot
Kasiak_gangiubas

MesajSubiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyJoi Iul 16, 2009 6:44 pm

sincer satzi spun cind tu meai facut Poze era LAG Dar acum nici nam simtiti ...

asha am spus shi eu trebuia macar sami daie Slay daca nam vazut ca el mea scris......... da nu ban ...

si eu totushi cred ca el mie nimic nu mia scris ... am inpresia ca a facuto de gelozie sau nu mai shtiu ....
Sus In jos
NuCunosc
ADMIN
ADMIN
NuCunosc

MesajSubiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyJoi Iul 16, 2009 6:48 pm

Pai terminam discutia .. ai rabdare si tu big grin
Sus In jos
VampYruL
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
VampYruL

Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 12/06/2009
Varsta : 35
Localizare : SUCEAVA

MesajSubiect: sal   Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyJoi Iul 16, 2009 9:49 pm

sincer am mai patit si eu sa nu imi apara ce scriu alti la say sau sa nu imi apara bani, viata etc nu stiu de la ce pateam asa ceva dar dupa o bucata imi mergea normal sincer ai gresit virgilus nici un admi nu are voi sa isi foloseasca comenzile asupra altui admin sau unui slot doar administratori au voie asa ceva .Daca te gandeai un pic faceai cum am zis eu faceai o cerere de ban pe forum si sincer erai respecatat de multi admini dak faceai asa ceva. Daca era un simplu jucator si nu iti dadea pozele aveai tot dreptu si nu te contrazicea nimeni ca ai dat ban pe ne drept dak nu iti da poze mi se pare corec sa folosesti comanda amx_ban . ASA K AVETI GRIJA CUM FOLOSITI ADMINUL
Sus In jos
Aligator
Moderator
Moderator
Aligator

Numarul mesajelor : 125
Varsta : 34
Localizare : R. Moldova Chisinau

MesajSubiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyJoi Iul 16, 2009 9:55 pm

Baieti ce-i dracu cu asta? eu stiu ca daca ii faci cuiva poze ii dai slay si apoi ii scrii prin amx_say sati dea pozele ca omu sa inteleaga, poate el la momentu ala nu a vazut ce ai scris tu de poze si se trezeste cu ban...
Virgilush abia ai primit admin si deja faci prostii... sau suferi de comenzile adminului?
fii atent, nu dai ban nimanui pina nu esti sigur ca nu vrea sa le dea...
Sus In jos
https://cscrow.forumgratuit.ro/
NuCunosc
ADMIN
ADMIN
NuCunosc

MesajSubiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyJoi Iul 16, 2009 10:10 pm

Da a gresit .. poate nu stia ca are slot cine stie .. acum ca a facuto asta e
Sus In jos
Aligator
Moderator
Moderator
Aligator

Numarul mesajelor : 125
Varsta : 34
Localizare : R. Moldova Chisinau

MesajSubiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyJoi Iul 16, 2009 10:13 pm

Gata... ajunge...
S-a rezolvat problema

Topic Closed
Sus In jos
https://cscrow.forumgratuit.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty

Sus In jos

Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» pfffff mai trebuie admini de noapte
» Cerere admin :D
» Cerere Admin
» Cerere de admin
» Cerere admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CS.PGL{SUCEVITA}.RO :: Server :: Probleme-
Mergi direct la: