| Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kasiak_gangiubas Slot
Numarul mesajelor : 32 Data de inscriere : 17/06/2009 Varsta : 33 Localizare : R.Moldova_Chisinau
| Subiect: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joi Iul 16, 2009 3:35 pm | |
| Azi la ora 16'29 jucam cs pe Sucevita vrio 2 ore nu mai shtiu eu jucam shi un Admin era matinca pe sv asta era Vergelush .... nimic nu spune cind hop shi BAN PERMANET .... MA VERGELUSH FII MAI ATENT CIND PUI BAN te rog ... Rog toti Adminii fiti mai atenti cind puneti ban (va ROG taaare frumos ) EU SHTIU 1000%%% CA NAM NICI UN COD SE GASESHTE kite UN DESHTEPT SIMI PUNE BAN permanent PE NEDREPTATE : | |
|
| |
v1rg1lushh Membru Pasiv
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 10/06/2009 Varsta : 31 Localizare : tulcea
| Subiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joi Iul 16, 2009 4:16 pm | |
| Ti-am scris la UnBan dece ti-am dat ban. Si nu a fost pe nedreptate dar...Nu ai vrut sa'mi arat pozele | |
|
| |
Kasiak_gangiubas Slot
Numarul mesajelor : 32 Data de inscriere : 17/06/2009 Varsta : 33 Localizare : R.Moldova_Chisinau
| Subiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joi Iul 16, 2009 4:20 pm | |
| nu shtiu vergelush eu sincer spun nam vast tu sa scrii sati dau vrio poza | |
|
| |
NuCunosc ADMIN
Numarul mesajelor : 168 Data de inscriere : 15/06/2009 Varsta : 33 Localizare : Radauti
| Subiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joi Iul 16, 2009 6:37 pm | |
| Trebuia sa fi si tu atent kasiak ca iti apare cand cineva iti face o poza .. cat despre ban se da 60 min pt asta si daca vezi ca nu iti da pozele si nu vede ca ii zici dai un slay si apoi poate e atent trebuie sa ai rabdare nu sa profiti de admin | |
|
| |
Kasiak_gangiubas Slot
| Subiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joi Iul 16, 2009 6:44 pm | |
| sincer satzi spun cind tu meai facut Poze era LAG Dar acum nici nam simtiti ...
asha am spus shi eu trebuia macar sami daie Slay daca nam vazut ca el mea scris......... da nu ban ...
si eu totushi cred ca el mie nimic nu mia scris ... am inpresia ca a facuto de gelozie sau nu mai shtiu .... | |
|
| |
NuCunosc ADMIN
Numarul mesajelor : 168 Data de inscriere : 15/06/2009 Varsta : 33 Localizare : Radauti
| Subiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joi Iul 16, 2009 6:48 pm | |
| Pai terminam discutia .. ai rabdare si tu | |
|
| |
VampYruL ADMINISTRATOR
Numarul mesajelor : 36 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 35 Localizare : SUCEAVA
| Subiect: sal Joi Iul 16, 2009 9:49 pm | |
| sincer am mai patit si eu sa nu imi apara ce scriu alti la say sau sa nu imi apara bani, viata etc nu stiu de la ce pateam asa ceva dar dupa o bucata imi mergea normal sincer ai gresit virgilus nici un admi nu are voi sa isi foloseasca comenzile asupra altui admin sau unui slot doar administratori au voie asa ceva .Daca te gandeai un pic faceai cum am zis eu faceai o cerere de ban pe forum si sincer erai respecatat de multi admini dak faceai asa ceva. Daca era un simplu jucator si nu iti dadea pozele aveai tot dreptu si nu te contrazicea nimeni ca ai dat ban pe ne drept dak nu iti da poze mi se pare corec sa folosesti comanda amx_ban . ASA K AVETI GRIJA CUM FOLOSITI ADMINUL | |
|
| |
Aligator Moderator
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 34 Localizare : R. Moldova Chisinau
| Subiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joi Iul 16, 2009 9:55 pm | |
| Baieti ce-i dracu cu asta? eu stiu ca daca ii faci cuiva poze ii dai slay si apoi ii scrii prin amx_say sati dea pozele ca omu sa inteleaga, poate el la momentu ala nu a vazut ce ai scris tu de poze si se trezeste cu ban... Virgilush abia ai primit admin si deja faci prostii... sau suferi de comenzile adminului? fii atent, nu dai ban nimanui pina nu esti sigur ca nu vrea sa le dea... | |
|
| |
NuCunosc ADMIN
| Subiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joi Iul 16, 2009 10:10 pm | |
| Da a gresit .. poate nu stia ca are slot cine stie .. acum ca a facuto asta e | |
|
| |
Aligator Moderator
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 34 Localizare : R. Moldova Chisinau
| Subiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joi Iul 16, 2009 10:13 pm | |
| Gata... ajunge... S-a rezolvat problema
Topic Closed | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Admin rau si care nu este atent la joaca TREBUIE PEDEPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|