Aligator Moderator
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 34 Localizare : R. Moldova Chisinau
| Subiect: Referitor la forum Dum Iun 14, 2009 12:14 am | |
| Ma scuzati.. dar sincer va spun ca forumu asta nu-i de nota 10.. nu va suparati ca zic asa... dar uitativa cum ar trebui sa fie un forum pe forumgratuit.ro tre sa aiba si portal.. sa fie frumos... LinkBaieti eu cu mare placere va ajut.. eu am 2 variante din care o sa vreti din aia o sa alegeti Ma gasiti pe mess extreme_markus_man sau imi dati un PM eu intru des pe forumu vostru si pe server | |
|
CroW ADMINISTRATOR
Numarul mesajelor : 31 Data de inscriere : 26/05/2009 Varsta : 38 Localizare : SUCEAVA
| Subiect: Re: Referitor la forum Dum Iun 14, 2009 1:24 am | |
| Ce sa zic poate ai dreptate dar abia suntem la inceput,asta nu inseaman ca nu am accepta si un ajutor din partea celor care se cred in stare sa faca ceva folositor pentru acest forum Daca esti dispus si vrei,iei legatura cu unul dintre admini forumului si iti spunem bine ai venit | |
|
Aligator Moderator
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 34 Localizare : R. Moldova Chisinau
| Subiect: Re: Referitor la forum Dum Iun 14, 2009 11:29 pm | |
| mersi eu cred ca voi accepta si voi incerca sa va ajut cu tot ce pot... va place modelul de forum care vam dat link? | |
|
AnGeLiC_HearT ADMINISTRATOR
Numarul mesajelor : 89 Data de inscriere : 26/05/2009 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Referitor la forum Lun Iun 15, 2009 6:18 pm | |
| mie una imi place forumul ala "pro" | |
|
Aligator Moderator
| Subiect: CS.PGL{SUCEVITA}.RO Mar Iun 16, 2009 8:02 am | |
| Uite aici un link cu o propunere de forum serios si foarte fain.. http://cscrow.forumgoo.com Acest forum nu contine imagini de alea nasoale cu cs sau prostii de genu banner de la gametraker... e un forum serios Daca va place nu e o problema sa il fac si apoi cind e gata sa fie folosit forumu ala.. dar toate astea doar daca doriti.. | |
|
VampYruL ADMINISTRATOR
Numarul mesajelor : 36 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 35 Localizare : SUCEAVA
| Subiect: sal Mar Iun 16, 2009 6:23 pm | |
| aligator nu vreau sa te superi pe mine dar sincer nu stiu ce poti vede la un forum de ala ....pote gresesc dar am vaut multe forumuri de cs si cam asa ceva aratau cum este al nostru acum....dak vreti pot incerca sa bag un radio pe forum e alegerea vostra dak ati vrea spuneti preferintele vostre....va multumesc | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Referitor la forum | |
| |
|