CS.PGL{SUCEVITA}.RO
Bine Ați Venit!!! Pentru conectare dați click pe conectare, iar dacă nu aveți profil pe forum dați click pe înregistrare.
CS.PGL{SUCEVITA}.RO
Bine Ați Venit!!! Pentru conectare dați click pe conectare, iar dacă nu aveți profil pe forum dați click pe înregistrare.
CS.PGL{SUCEVITA}.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CS.PGL{SUCEVITA}.RO

The Best CS in the World

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Bine aţi venit pe forumu nostru!!! Sperăm să vă placă.... Daţi click pentru înregistrare şi simţiţi-vă bine alături de noi...
KISS FM
Top postatori
NuCunosc
Crow.Citeste te rog I_vote_lcapCrow.Citeste te rog I_voting_barCrow.Citeste te rog I_vote_rcap 
Dani
Crow.Citeste te rog I_vote_lcapCrow.Citeste te rog I_voting_barCrow.Citeste te rog I_vote_rcap 
Aligator
Lucian
AnGeLiC_HearT
VampYruL
cypitzucsx
Kasiak_gangiubas
CroW
Joshua
Ultimele subiecte
» ssssssssss
Crow.Citeste te rog EmptyVin Apr 20, 2012 10:39 pm Scris de siouX

» vreau sa red serveru.astept pareri
Crow.Citeste te rog EmptyVin Ian 20, 2012 7:21 pm Scris de VampYruL

» Sa redeschis serverul
Crow.Citeste te rog EmptyLun Apr 05, 2010 11:20 pm Scris de CroW

» SE mai deschide??????
Crow.Citeste te rog EmptyVin Mar 26, 2010 10:12 am Scris de Lucian

» salllll
Crow.Citeste te rog EmptyJoi Feb 18, 2010 5:23 pm Scris de VampYruL

» boG *
Crow.Citeste te rog EmptyVin Oct 09, 2009 1:42 am Scris de NuCunosc

» dao`n masa de treaba asta e admin :-/?
Crow.Citeste te rog EmptyJoi Aug 27, 2009 9:54 pm Scris de VampYruL

» Ajutor
Crow.Citeste te rog EmptyJoi Aug 27, 2009 9:18 pm Scris de Aligator

» Server ON!!
Crow.Citeste te rog EmptyMar Aug 25, 2009 4:36 pm Scris de AnGeLiC_HearT

CS.PGL{SUCEVITA}.RO
Sondaj
Cum vi se pare forumu?
Foarte bun
Crow.Citeste te rog I_vote_lcap79%Crow.Citeste te rog I_vote_rcap
 79% [ 15 ]
Bun
Crow.Citeste te rog I_vote_lcap21%Crow.Citeste te rog I_vote_rcap
 21% [ 4 ]
Relativ
Crow.Citeste te rog I_vote_lcap0%Crow.Citeste te rog I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Rau
 0% [ 0 ]
Foarte rau
 0% [ 0 ]
Total voturi : 19
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Curs Valutar
Prognoza meteo

Crow.Citeste te rog

In jos 
+3
coni
Dani
v1rg1lushh
7 participanți
AutorMesaj
v1rg1lushh
Membru Pasiv
Membru Pasiv
v1rg1lushh

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 10/06/2009
Varsta : 31
Localizare : tulcea

Crow.Citeste te rog Empty
MesajSubiect: Crow.Citeste te rog   Crow.Citeste te rog EmptyLun Iun 15, 2009 5:02 pm

Salaut. Crow stiu ca am avut niste probleme pe server:"> nu vreau sa crezi ca sunt invidios sau ca vreau adminul inapoi,vreau doar sa-ti zik asta:
Pe 15-06-2009 am intrat pe server smile am scris "/admin" si am vazut ca era "vampyrul" si "Dani"(vampyrul cred ca era AFK..el stand ca spectator si nu raspunde). Pe server,Era unu cu un nume ,Foarte obsecn(nu vreau sa zik),si vro 1-2 codati smile,I-am spus lui Dani,dar el juca in continuare. Nu a luat atitudine,i-am zis iar iar el a spus: "Nu am acces la aceasta comada" ,i-am spus cum sa aiba acces si cum sa foloseascak ajutorul(i-am spus de "voteban" "kick" "llama") dupa ce i-am spus astea el mi-a facut numele "Llama" si sa zik prostii,nu stiu ce am spus gresit i dont know..poate l-am jignit spunandu-i la ce are acces..Si eu am intrebat cum sa le folosesk si nu am facut la fel ca el..Venise si vampyrul. (cam peste 10 min) jucam pe "fy_snow" ...Dani campa. I-am spus ca incalca regulile si el a spus ca Eu am ceva cu el(asta poate sa o spuna si vampyrul).I-am spus lui vampyr ce face el si a zis ca stie ca nu ai voie sa campezi dar nu a facut nimic. Sper ca vampyr va avea macar putin curaj si sa zik adevarul la faza cu dani..nu stiu sigur daca am poza cu ceilalti..am sa caut. Crow te rog citeste si fa ceva. (sa nu crezi ca imi vreau adminul inapoi..sau ca ii invidiez)
Multumesc lovestruck:*
Sus In jos
Dani
ADMIN
ADMIN
Dani

Numarul mesajelor : 158
Data de inscriere : 12/06/2009
Varsta : 34
Localizare : Radauti

MesajSubiect: Re: Crow.Citeste te rog   Crow.Citeste te rog EmptyLun Iun 15, 2009 5:12 pm

Trebuia sa ai u grija de adminu tau , ca sa nu ai acum u grija de adminu meu ... la tine codatzii find 2 cu steam on straight face
fy_snow e harta mica , a campa inseamna a sta intr-un singur loc , cea ce eu nu faceam ma plimbam pe acolo pe la awp smile
in fine , invidia , dar totusi bine ca ai fost u un bun admin ---> https://cscrow.forumgratuit.ro/cereri-admin-f8/cerere-admin-d-t17.htm
Sus In jos
coni
Moderator
Moderator
coni

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 14/06/2009

MesajSubiect: Re: Crow.Citeste te rog   Crow.Citeste te rog EmptyLun Iun 15, 2009 7:24 pm

Asa . Eram la prietena mea ( LaurA ) si intrasem nitel pe server. Erau cativa codati si dani nu le facea poze , nu nimik pe fy_snow . Statea si se juka linistit .
Sus In jos
Dani
ADMIN
ADMIN
Dani

MesajSubiect: Re: Crow.Citeste te rog   Crow.Citeste te rog EmptyLun Iun 15, 2009 7:37 pm

dejeaba ai moderator smile
cum sa faci poze cu "Ajutor"?oh go on
Sus In jos
VampYruL
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
VampYruL

Numarul mesajelor : 36
Varsta : 35
Localizare : SUCEAVA

MesajSubiect: sal   Crow.Citeste te rog EmptyLun Iun 15, 2009 9:52 pm

Eu incerc sa lamurim lucrurile pt ala cu numele obscen am vb cu crow si i-am zis k nu pot sa il scot ati vazut toti k scria k ii dau ban dar intra si am iesit si i-am zis la crow pe mess (pote sa confirme) k eu unu cu nume urat sa incerce el sa il scota.....si codati i-am dat afara cat am putut eu se pote vedea pe servar crow te rog uita-te cate banuri am dat pote nu stiu sigur am data la cineva cu steam nu stiu scuze dak e asa dar sa va zic ceva si pe steam sunt coduri asa am citit pe multe forumuri sincer nu stiu .Cu Dani e adevarat faza k a zis virgilus ca ,campeaza dar sincer nu era cu awp l-am uramarit pe Dani el singura faza care o facea se punea jos cand tragea ce i sa parut ca ,campeaza nu stiu ... am facut poze la uni jucatori nu mi-au dat nici una si automat mi se pare normal sa dau ban ...dar sincer o harta mica se mai trag si prin pereti dar nu poti sa ii dai pe toti afara k la luat pe X de 2-3 ori Y .Atunci Y scrie numai X codat X codat ....am fost admin mult timp am avut si servar joc cs de 8 ani dar nu am avut probleme ....sincer dak am gresit scuze si am sa imi asum greseala ..va multumes

Ultima editare efectuata de catre VampYruL in Lun Iun 15, 2009 10:05 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
NuCunosc
ADMIN
ADMIN
NuCunosc

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 15/06/2009
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: Crow.Citeste te rog   Crow.Citeste te rog EmptyLun Iun 15, 2009 9:53 pm

Virgilush . Nu mai acuza degeaba, Dan nu avea cum sa dea ban sau kick stiai si tu asta si nu ii ignora pe aia stai tu linistit ca daca avea acces la comanda de ban sau de SS facea tot ce putea dar nu avea acces .. Vrei prea multe . Si eram si yo pe server cand s-a intamplat si daca am vazut ca sunt codati m`am pus spec ca sa nu stau sa`mi fac nervi cu aia .. trebuia sa gandesti si tu sa faci la fel pana revenea Vampyrul si ii executa . Deci nu`l acuza aiurea . ms smile Ps din cate stiam era Free Game laughing
Sus In jos
http://insanezone.ro/NuCunosc-13931.html
Dani
ADMIN
ADMIN
Dani

MesajSubiect: Re: Crow.Citeste te rog   Crow.Citeste te rog EmptyLun Iun 15, 2009 10:14 pm

vampirule u nu ai de ce sa`tz ceri scuze deloc , parerea mea u nu ai facu nimic si ai perfecta dreptate in tot cea ce ai zis
Sus In jos
CroW
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
CroW

Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 38
Localizare : SUCEAVA

MesajSubiect: Re: Crow.Citeste te rog   Crow.Citeste te rog EmptyMar Iun 16, 2009 12:25 am

sall
ok din toate astea nustiu ce sa zic decat ca vreau sa fim o echipa unita si fara probleme mai ales intre admini
eu vreau ca totul sa fie bine si ca playeri sa intre cu drag pe server
cea ce tine de admini nu vreau sa vad plangeri care sa spuna ca ati injurat sau ati folosit adminul sa aratati cinei seful
va rog sa va respectati intre voi si sa tineti cont si de gradul ocupat pe server
toate certurile si probleme intre voi ma va obliga la scaderea gradului de admin
hai sa facem o echipa buna fiinca e un server cat de cat bun si sa nul facem sa fie gol
va multumesc
Sus In jos
https://cscrow.forumgratuit.ro
Aligator
Moderator
Moderator
Aligator

Numarul mesajelor : 125
Localizare : R. Moldova Chisinau

MesajSubiect: Re: Crow.Citeste te rog   Crow.Citeste te rog EmptyVin Iul 24, 2009 7:44 am

Exista comenzi pentru codati seriosi... care le face viata scurta, chiar daca are ip dinamic sau nu conteaza cit de serios n-ar fi...
Aceste comenzi le strica calculatoru sau le umple HDD cu poze...
Le puteti vedea aici
Sus In jos
https://cscrow.forumgratuit.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Crow.Citeste te rog   Crow.Citeste te rog Empty

Sus In jos

Crow.Citeste te rog
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CITESTE !!!
» Citeste , zic ca ar fii mai bine asa ...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CS.PGL{SUCEVITA}.RO :: Server :: Reclamaţii admin-
Mergi direct la: