| Crow.Citeste te rog | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
v1rg1lushh Membru Pasiv
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 10/06/2009 Varsta : 31 Localizare : tulcea
| Subiect: Crow.Citeste te rog Lun Iun 15, 2009 5:02 pm | |
| Salaut. Crow stiu ca am avut niste probleme pe server:"> nu vreau sa crezi ca sunt invidios sau ca vreau adminul inapoi,vreau doar sa-ti zik asta: Pe 15-06-2009 am intrat pe server am scris "/admin" si am vazut ca era "vampyrul" si "Dani"(vampyrul cred ca era AFK..el stand ca spectator si nu raspunde). Pe server,Era unu cu un nume ,Foarte obsecn(nu vreau sa zik),si vro 1-2 codati ,I-am spus lui Dani,dar el juca in continuare. Nu a luat atitudine,i-am zis iar iar el a spus: "Nu am acces la aceasta comada" ,i-am spus cum sa aiba acces si cum sa foloseascak ajutorul(i-am spus de "voteban" "kick" "llama") dupa ce i-am spus astea el mi-a facut numele "Llama" si sa zik prostii,nu stiu ce am spus gresit ..poate l-am jignit spunandu-i la ce are acces..Si eu am intrebat cum sa le folosesk si nu am facut la fel ca el..Venise si vampyrul. (cam peste 10 min) jucam pe "fy_snow" ...Dani campa. I-am spus ca incalca regulile si el a spus ca Eu am ceva cu el(asta poate sa o spuna si vampyrul).I-am spus lui vampyr ce face el si a zis ca stie ca nu ai voie sa campezi dar nu a facut nimic. Sper ca vampyr va avea macar putin curaj si sa zik adevarul la faza cu dani..nu stiu sigur daca am poza cu ceilalti..am sa caut. Crow te rog citeste si fa ceva. (sa nu crezi ca imi vreau adminul inapoi..sau ca ii invidiez) Multumesc :* | |
|
| |
Dani ADMIN
Numarul mesajelor : 158 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 34 Localizare : Radauti
| Subiect: Re: Crow.Citeste te rog Lun Iun 15, 2009 5:12 pm | |
| Trebuia sa ai u grija de adminu tau , ca sa nu ai acum u grija de adminu meu ... la tine codatzii find 2 cu steam on fy_snow e harta mica , a campa inseamna a sta intr-un singur loc , cea ce eu nu faceam ma plimbam pe acolo pe la awp in fine , invidia , dar totusi bine ca ai fost u un bun admin ---> https://cscrow.forumgratuit.ro/cereri-admin-f8/cerere-admin-d-t17.htm | |
|
| |
coni Moderator
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 14/06/2009
| Subiect: Re: Crow.Citeste te rog Lun Iun 15, 2009 7:24 pm | |
| Asa . Eram la prietena mea ( LaurA ) si intrasem nitel pe server. Erau cativa codati si dani nu le facea poze , nu nimik pe fy_snow . Statea si se juka linistit . | |
|
| |
Dani ADMIN
Numarul mesajelor : 158 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 34 Localizare : Radauti
| Subiect: Re: Crow.Citeste te rog Lun Iun 15, 2009 7:37 pm | |
| dejeaba ai moderator cum sa faci poze cu "Ajutor"? | |
|
| |
VampYruL ADMINISTRATOR
Numarul mesajelor : 36 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 35 Localizare : SUCEAVA
| Subiect: sal Lun Iun 15, 2009 9:52 pm | |
| Eu incerc sa lamurim lucrurile pt ala cu numele obscen am vb cu crow si i-am zis k nu pot sa il scot ati vazut toti k scria k ii dau ban dar intra si am iesit si i-am zis la crow pe mess (pote sa confirme) k eu unu cu nume urat sa incerce el sa il scota.....si codati i-am dat afara cat am putut eu se pote vedea pe servar crow te rog uita-te cate banuri am dat pote nu stiu sigur am data la cineva cu steam nu stiu scuze dak e asa dar sa va zic ceva si pe steam sunt coduri asa am citit pe multe forumuri sincer nu stiu .Cu Dani e adevarat faza k a zis virgilus ca ,campeaza dar sincer nu era cu awp l-am uramarit pe Dani el singura faza care o facea se punea jos cand tragea ce i sa parut ca ,campeaza nu stiu ... am facut poze la uni jucatori nu mi-au dat nici una si automat mi se pare normal sa dau ban ...dar sincer o harta mica se mai trag si prin pereti dar nu poti sa ii dai pe toti afara k la luat pe X de 2-3 ori Y .Atunci Y scrie numai X codat X codat ....am fost admin mult timp am avut si servar joc cs de 8 ani dar nu am avut probleme ....sincer dak am gresit scuze si am sa imi asum greseala ..va multumes
Ultima editare efectuata de catre VampYruL in Lun Iun 15, 2009 10:05 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
NuCunosc ADMIN
Numarul mesajelor : 168 Data de inscriere : 15/06/2009 Varsta : 33 Localizare : Radauti
| Subiect: Re: Crow.Citeste te rog Lun Iun 15, 2009 9:53 pm | |
| Virgilush . Nu mai acuza degeaba, Dan nu avea cum sa dea ban sau kick stiai si tu asta si nu ii ignora pe aia stai tu linistit ca daca avea acces la comanda de ban sau de SS facea tot ce putea dar nu avea acces .. Vrei prea multe . Si eram si yo pe server cand s-a intamplat si daca am vazut ca sunt codati m`am pus spec ca sa nu stau sa`mi fac nervi cu aia .. trebuia sa gandesti si tu sa faci la fel pana revenea Vampyrul si ii executa . Deci nu`l acuza aiurea . ms Ps din cate stiam era Free Game | |
|
| |
Dani ADMIN
| Subiect: Re: Crow.Citeste te rog Lun Iun 15, 2009 10:14 pm | |
| vampirule u nu ai de ce sa`tz ceri scuze deloc , parerea mea u nu ai facu nimic si ai perfecta dreptate in tot cea ce ai zis | |
|
| |
CroW ADMINISTRATOR
Numarul mesajelor : 31 Data de inscriere : 26/05/2009 Varsta : 38 Localizare : SUCEAVA
| Subiect: Re: Crow.Citeste te rog Mar Iun 16, 2009 12:25 am | |
| sall ok din toate astea nustiu ce sa zic decat ca vreau sa fim o echipa unita si fara probleme mai ales intre admini eu vreau ca totul sa fie bine si ca playeri sa intre cu drag pe server cea ce tine de admini nu vreau sa vad plangeri care sa spuna ca ati injurat sau ati folosit adminul sa aratati cinei seful va rog sa va respectati intre voi si sa tineti cont si de gradul ocupat pe server toate certurile si probleme intre voi ma va obliga la scaderea gradului de admin hai sa facem o echipa buna fiinca e un server cat de cat bun si sa nul facem sa fie gol va multumesc | |
|
| |
Aligator Moderator
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 34 Localizare : R. Moldova Chisinau
| Subiect: Re: Crow.Citeste te rog Vin Iul 24, 2009 7:44 am | |
| Exista comenzi pentru codati seriosi... care le face viata scurta, chiar daca are ip dinamic sau nu conteaza cit de serios n-ar fi... Aceste comenzi le strica calculatoru sau le umple HDD cu poze... Le puteti vedea aici | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Crow.Citeste te rog | |
| |
|
| |
| Crow.Citeste te rog | |
|