CS.PGL{SUCEVITA}.RO
Bine Ați Venit!!! Pentru conectare dați click pe conectare, iar dacă nu aveți profil pe forum dați click pe înregistrare.
CS.PGL{SUCEVITA}.RO
Bine Ați Venit!!! Pentru conectare dați click pe conectare, iar dacă nu aveți profil pe forum dați click pe înregistrare.
CS.PGL{SUCEVITA}.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CS.PGL{SUCEVITA}.RO

The Best CS in the World

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Bine aţi venit pe forumu nostru!!! Sperăm să vă placă.... Daţi click pentru înregistrare şi simţiţi-vă bine alături de noi...
KISS FM
Top postatori
NuCunosc
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_vote_lcapDe ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_voting_barDe ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_vote_rcap 
Dani
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_vote_lcapDe ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_voting_barDe ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_vote_rcap 
Aligator
Lucian
AnGeLiC_HearT
VampYruL
cypitzucsx
Kasiak_gangiubas
CroW
Joshua
Ultimele subiecte
» ssssssssss
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyVin Apr 20, 2012 10:39 pm Scris de siouX

» vreau sa red serveru.astept pareri
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyVin Ian 20, 2012 7:21 pm Scris de VampYruL

» Sa redeschis serverul
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyLun Apr 05, 2010 11:20 pm Scris de CroW

» SE mai deschide??????
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyVin Mar 26, 2010 10:12 am Scris de Lucian

» salllll
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyJoi Feb 18, 2010 5:23 pm Scris de VampYruL

» boG *
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyVin Oct 09, 2009 1:42 am Scris de NuCunosc

» dao`n masa de treaba asta e admin :-/?
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyJoi Aug 27, 2009 9:54 pm Scris de VampYruL

» Ajutor
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyJoi Aug 27, 2009 9:18 pm Scris de Aligator

» Server ON!!
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMar Aug 25, 2009 4:36 pm Scris de AnGeLiC_HearT

CS.PGL{SUCEVITA}.RO
Sondaj
Cum vi se pare forumu?
Foarte bun
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_vote_lcap79%De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_vote_rcap
 79% [ 15 ]
Bun
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_vote_lcap21%De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_vote_rcap
 21% [ 4 ]
Relativ
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_vote_lcap0%De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Rau
De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_vote_lcap0%De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Foarte rau
 0% [ 0 ]
Total voturi : 19
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Curs Valutar
Prognoza meteo

De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?

In jos 
+2
AnGeLiC_HearT
Dani
6 participanți
AutorMesaj
Dani
ADMIN
ADMIN
Dani

Numarul mesajelor : 158
Data de inscriere : 12/06/2009
Varsta : 34
Localizare : Radauti

De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? Empty
MesajSubiect: De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyLun Iun 15, 2009 7:38 pm

BAD: 27:svc_bad
Host_Error: CL_ParseServerMessage: Illegible server message - svc_ba
ce e asa:-/??
Sus In jos
AnGeLiC_HearT
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
AnGeLiC_HearT

Numarul mesajelor : 89
Data de inscriere : 26/05/2009
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyLun Iun 15, 2009 9:13 pm

a mai dat? straight face
Sus In jos
Dani
ADMIN
ADMIN
Dani

MesajSubiect: Re: De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyLun Iun 15, 2009 9:13 pm

in ultima ora de peste 10 ori straight face
Sus In jos
CroW
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
CroW

Numarul mesajelor : 31
Varsta : 38
Localizare : SUCEAVA

MesajSubiect: Re: De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMar Iun 16, 2009 12:27 am

nu inteleg ce se intampla fiti mai expliciti va rog
ce se intampla cand da eroarea asta?
imi cer scuze pentru asta dar nu stiu
spunetimi sa pot sa o rezolv
ms mult
Sus In jos
https://cscrow.forumgratuit.ro
Dani
ADMIN
ADMIN
Dani

MesajSubiect: Re: De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMar Iun 16, 2009 2:16 pm

cand da eroarea asta scoate toty playerii de pe server smile
Sus In jos
AnGeLiC_HearT
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
AnGeLiC_HearT

Numarul mesajelor : 89
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMar Iun 16, 2009 3:37 pm

am patit-o si azi crow straight facestraight face
Sus In jos
NuCunosc
ADMIN
ADMIN
NuCunosc

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 15/06/2009
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMar Iun 16, 2009 6:55 pm

Da si yo patesc asa .. imi arata
BAD: 555:svc_bad
Host_Error: CL_ParseServerMessage: Illegible server message - svc_bad .. si ma scoate de pe server , intru inapoi mai joc putin si iar ma scoate .. da ma joc asa ca e tare serveru big grin .
Sus In jos
http://insanezone.ro/NuCunosc-13931.html
CroW
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
CroW

MesajSubiect: Re: De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMier Iun 17, 2009 12:02 am

nu stiu ce sa mai zic
am cautat in disperare sa rezolv problema
am gasit ceva si am pus in speranta ca nu o va mai face sad
dar nu stiu unde sa mai caut si ce sa fac
mi de scuze
Sus In jos
Joshua
Membru postator
Membru postator

Numarul mesajelor : 27
Data de inscriere : 16/06/2009

MesajSubiect: re   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMier Iun 17, 2009 12:07 am

man eo knd am vrut sa ma conectez pe servar imd mi-a dat kick si mia zis k nu am acces la acest servar !!! mi-ati dat voi bann ?????????
Sus In jos
NuCunosc
ADMIN
ADMIN
NuCunosc

MesajSubiect: Re: De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMier Iun 17, 2009 12:08 am

Ai incercat si a 2 a oara sa intrii ?
Sus In jos
CroW
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
CroW

MesajSubiect: Re: De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMier Iun 17, 2009 12:11 am

frate tiam dat slot si tre sa te loghezi
scrie in consola setinfo _vas parola
Sus In jos
Joshua
Membru postator
Membru postator

MesajSubiect: re   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMier Iun 17, 2009 12:11 am

da si 4 si a5 oara la fell X(X(X(X(X(X(X(X pleaseeeeeee hellllp
Sus In jos
NuCunosc
ADMIN
ADMIN
NuCunosc

MesajSubiect: Re: De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMier Iun 17, 2009 12:14 am

Si pe mine ma scoate de pe server da dau un retry si n`am treaba .. nush straight face
Sus In jos
Joshua
Membru postator
Membru postator

MesajSubiect: re   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMier Iun 17, 2009 12:21 am

fratilor ce sa fac ca tot timpu servaru ma scoate k am pingu mare .... eu opresc mess torrent .... si tot am lag.... ce sa i fac ??????
Sus In jos
NuCunosc
ADMIN
ADMIN
NuCunosc

MesajSubiect: Re: De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMier Iun 17, 2009 1:03 am

Deci ti`a mers cu Rate 25000 ? sau nu ?straight face
Sus In jos
Joshua
Membru postator
Membru postator

MesajSubiect: re   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMier Iun 17, 2009 1:10 pm

fratilor si cu rate 25000 tot ma scoate ... boss pls fai o modificare la sevar sa accepte jucatorii cu pingu mai mare de 100 sau ceva de genu plssss k e belea servaru si mor de ciuda k ma scoate din 5 in 5 min
Sus In jos
Joshua
Membru postator
Membru postator

MesajSubiect: re   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyMier Iun 17, 2009 3:44 pm

boss please modifica servaru sa accepte jucatorii cu pingul peste 100 plssssssssssssssssssssss at wits end at wits end at wits end at wits end at wits end at wits end
Sus In jos
Yooo
ADMIN
ADMIN

Numarul mesajelor : 10
Data de inscriere : 19/06/2009

MesajSubiect: Ineacrca asta   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? EmptyVin Iun 19, 2009 10:34 am

CroW a scris:
nu stiu ce sa mai zic
am cautat in disperare sa rezolv problema
am gasit ceva si am pus in speranta ca nu o va mai face sad
dar nu stiu unde sa mai caut si ce sa fac
mi de scuze

Crow incearca sa pui pluginul asta sa vedem daca mai face.
Download plugin
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?   De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ? Empty

Sus In jos

De ce dumnezeu da eroarea asta la toti playerii ?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» dao`n masa de treaba asta e admin :-/?
» lol>>>am editat mesajul cu adminu....asta e mama facut de ras:))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CS.PGL{SUCEVITA}.RO :: Server :: Probleme-
Mergi direct la: