| Glume | |
|
+3NuCunosc AnGeLiC_HearT Aligator 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Aligator Moderator
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 34 Localizare : R. Moldova Chisinau
| Subiect: Glume Joi Iun 18, 2009 12:55 am | |
| De ce fetele tinere poarta decolteu? Ca sa i se vada titele.. Dar de ce babele poarta mini fusta? Tot de aia... | |
|
| |
Aligator Moderator
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 34 Localizare : R. Moldova Chisinau
| Subiect: Re: Glume Joi Iun 18, 2009 1:04 am | |
| Crăciunul la canibali: - Copii, să fiţi cuminţi anul ăsta, că, dacă nu vine Moş Crăciun, nu avem din ce face friptură! | |
|
| |
AnGeLiC_HearT ADMINISTRATOR
Numarul mesajelor : 89 Data de inscriere : 26/05/2009 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Glume Joi Iun 18, 2009 12:03 pm | |
| imi place bancul cu babele... randul meu: Iliescu se intalneste cu Bush ca intre sefi de state. Din una din alta ajung sa vorbeasca de pregatirea soldatilor lor. Bush: - Eu ma mandresc cu soldatii mei; ei mai intai gandesc si apoi executa. Iliescu: - Si eu ma mandresc cu ai mei da ei mai intai executa si apoi gandesc. - Pai hai sa-i punem la incercare; ne alegem fiecare cate unul si vedem de ce sunt in stare. - Foarte bine. - Mike, vino aici si da-i o palma lui Iliescu. Sta asta se gandeste, pana la urma spune: - Nu pot sefu`; e presedinte, e la noi in vizita, nu pot Iliescu: - Da imi place, da hai sa vezi si tu acum. Gheorghe, vino ma incoa`. - Sa traiti; ordonati! - Da-i o palma lui Bush! Asta se conformeaza, si ii trage una de mai sa cada pe jos. Bush: - Bravo ma, da acum la ce se gandeste? Iliescu: - La ce te gandesti ma? - Pai ma gandeam ca la palma aia mai mergeau doi pumni... scuze, stiu ca e lung, dar e haios | |
|
| |
NuCunosc ADMIN
Numarul mesajelor : 168 Data de inscriere : 15/06/2009 Varsta : 33 Localizare : Radauti
| Subiect: Re: Glume Joi Iun 18, 2009 12:14 pm | |
| nu e chiar asa de lung si da e bun )) | |
|
| |
Numarul mesajelor : 89 Data de inscriere : 26/05/2009 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Glume Joi Iun 18, 2009 2:51 pm | |
| Un psihopat trăgea după el o fetiţă, noaptea, printr-o pădure întunecată şi deasă. Fetiţa: − "Mi-e frică! Mi-e frică!" La care psihopatul: − "Da' mie, că mă-ntorc singur !" da asta cum e? | |
|
| |
Dani ADMIN
Numarul mesajelor : 158 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 34 Localizare : Radauti
| Subiect: Re: Glume Joi Iun 18, 2009 2:52 pm | |
| asta e una sadica , buna asta buna:))))) | |
|
| |
NuCunosc ADMIN
Numarul mesajelor : 168 Data de inscriere : 15/06/2009 Varsta : 33 Localizare : Radauti
| Subiect: Re: Glume Joi Iun 18, 2009 3:03 pm | |
| mie frica mie frica ))) | |
|
| |
| Subiect: Re: Glume Joi Iun 18, 2009 3:16 pm | |
| - NuCunosc a scris:
- mie frica mie frica )))
sa dorm singurica ))) Bill Gates e judecat pentru bigamie. El spune: - Dacă trăieşti cu două femei nu înseamnă bigamie, ci multitasking... | |
|
| |
NuCunosc ADMIN
| Subiect: Re: Glume Joi Iun 18, 2009 3:22 pm | |
| de unde le scoti bre ) iauzi multitasking | |
|
| |
Dani ADMIN
Numarul mesajelor : 158 Data de inscriere : 12/06/2009 Varsta : 34 Localizare : Radauti
| Subiect: Re: Glume Joi Iun 18, 2009 3:39 pm | |
| ))) | |
|
| |
| Subiect: Re: Glume Joi Iun 18, 2009 3:48 pm | |
| Cum se cheamă un procesor Athlon la 1,2 GHz ce funcţionează de 9 minute fără cooler? Un procesor ars de 8,5 minute. next: Ce înseamnă NT? Neanderthal Technology. *************************** Doi programatori într-un bar: - Vezi tipa aia? Vezi ce "properties" are? - Da. Am "testat-o" aseară... este read-only. | |
|
| |
| Subiect: Re: Glume Joi Iun 18, 2009 3:53 pm | |
| 1. Controlează Dumnezeu tot ce mi se întîmplă în afurisita asta de viaţă? Ar putea... dacă ar folosi un debugger, dar e aşa plicticos să verifici tot ce se petrece cu toate variabilele alea... 2. De ce dă voie Dumnezeu răului să se petreacă? Fiindca a crezut că l-a eliminat de la versiunea întîi. 3. Ştie oare Dumnezeu totul? Îi place să creadă asta, dar e adesea surprins de ce poate descoperi echipa de testare. 4. Ce-l face totuşi să intervină în treburile pămîntenilor? Dacă se produce o eroare critică, sistemul îl sună pe mobil automat şi El se loghează de acasă încercînd s-o repare. Dacă nu reuşeşte, atunci lucrurile pot aştepta şi pînă mîine dimineaţă. 5. Care e rolul păcătoşilor? Păcătoşii sînt oameni care găsesc tot timpul metode de a aiuri sistemul, deşi Dumnezeu l-a gîndit rezistent la idioţenia omenească. 6. Unde mergem după ce murim? Pe un DVD de backup. 7. Care este religia cea adevarată? Toate sistemele au avantaje şi dezavantaje, aşa că alege-l pe cel care îţi satisface mai multe nevoi şi nu te lăsa convertit. | |
|
| |
Dani ADMIN
| Subiect: Re: Glume Joi Iun 18, 2009 3:54 pm | |
| )) bine ca mie nu` mi merge semnatura:| | |
|
| |
Dani ADMIN
| Subiect: Re: Glume Joi Iun 18, 2009 8:25 pm | |
| Va place semnatura ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Glume Sam Iun 20, 2009 5:47 pm | |
| dap, foarte misto semnatura deci,... va prezint generatia cernobil: Alina: Mama mama mi`o crescut a treia tza**!!! :O Masa: Cum pu*a mea? ) scuze nu m-am putut abtine era prea tare | |
|
| |
NuCunosc ADMIN
| Subiect: Re: Glume Sam Iun 20, 2009 5:57 pm | |
| ))))) hahahah ana esti tare bravo )) | |
|
| |
| Subiect: Re: Glume Sam Iun 20, 2009 6:33 pm | |
| dc? am cenzurat doar n-am scris tot ce era deci imi pare foarte rau dar n-aveti de ce sa-mi dati "gag" pe forum (chiar daca nu exista asa ceva, dar na, sa fim in top cu jocul ) | |
|
| |
Lucian ADMIN
Numarul mesajelor : 119 Data de inscriere : 17/06/2009 Varsta : 33 Localizare : Falticeni
| Subiect: Re: Glume Dum Iun 21, 2009 7:06 am | |
| Un balbait vine la doctor. - Va balbaiti intotdeauna asa ? - N-nu, ddocc-ctore, dd-doarr c-cand v-vor-besc | |
|
| |
| Subiect: Re: Glume Lun Iun 22, 2009 11:11 am | |
| bun randul meu sa o luam pe categorii.. bancuri cu calculatoare... De ce numai 10% din creierul uman conţine cod executabil? S-a descoperit că restul sînt comentarii. ****************** Un turist stă să se înece în mare. Pescarii stau şi se uită. - Help! Help! strigă turistul. Un pescar către celălalt: - Apasă odată F1, n-auzi? *********************** Dacă constructorii ar înălţa clădirile în acelaşi fel în care programatorii îşi concep programele, atunci prima ciocănitoare care s-ar ivi ar distruge civilizaţia. ************************** Se spune că dacă bagi CD-ul de la Windows 98 în unitate şi faci în aşa fel încît să se învîrtă în sens invers vei auzi nişte acorduri muzicale satanice. Însă ce este mai îngrijorător este că dacă se învîrte în sensul normal, se instalează Windows 98. ****************************** O tînără se adresează vînzătoarei de la un magazin de cosmetice: - Aş dori ca bărbatul meu să îmi acorde mai multă atenţie. Aveţi cumva un parfum care miroase ca un computer? ********************************* Ştii că ai devenit dependent de Internet cînd: - toţi prietenii tăi au un @ în numele lor; - nu poţi să îţi chemi mama... fiindcă nu are modem; - gagica ta face o nouă regulă... fără computere în pat; - rîzi de oamenii cu modemuri la 2400; - îţi întorci capul cînd vrei să zîmbeşti ); - factura telefonică îţi vine într-o cutie; - te trezeşti scriind "com" după fiecare punct; - te prezinţi "Gigi@internet.com". ************************************ Se întîlneşte Windows 98 cu o balegă. Balega: "Salut, eu sînt o balegă!" Win 98: "Ciao, eu sînt un sistem de operare." Balega: "Mai lasă vrăjeala! Dacă tu eşti un sistem de operare, eu sunt o pizza!" ****************************************** ) )) ))) ******************************* | |
|
| |
| Subiect: Re: Glume Lun Iun 22, 2009 11:13 am | |
| Legile lui Murphy 1. Pentru a fi popular, dă-le oamenilor veşti bune despre obiceiurile lor proaste. 2. În orice bază de date, cele care par evident corecte vor conţine erori. 3. Este firesc pentru o virgulă zecimală să fie aşezată greşit. 4. O eroare care se poate strecura într-un calcul se va strecura acolo şi astfel încît să aducă cel mai mare prejudiciu întregului calcul. 5. Dacă un experiment reuşeşte din prima, înseamnă că ceva nu ai făcut bine. 6. Tehnologia este dominată de două feluri de oameni: cei care înţeleg ceea ce nu conduc şi cei care conduc ceea ce nu înţeleg. | |
|
| |
| Subiect: Re: Glume Lun Iun 22, 2009 11:14 am | |
| )) Un băieţel privea atent la un preot care-şi repara gardul de la grădină. - De ce mă priveşti aşa de atent, fiule? - Vreau să aflu ce zice un preot cînd îşi dă cu ciocanul peste degete! | |
|
| |
| Subiect: Re: Glume Lun Iun 22, 2009 11:19 am | |
| Se duce o prostituată la preot să se spovedească. - Părinte, am preacurvit. - Douăzeci de rugăciuni. Peste o săptămână, iarăşi: - Părinte, am preacurvit. - Trecizeci de rugăciuni. După încă o săptămână, iar vine la părinte: - Părinte, iar am preacurvit... Ăsta face calcule, se gândeşte, şi până la urmă îi zice fetei: - Auzi, du-te mai ia o m**e că-mi dă cu virgulă. | |
|
| |
NuCunosc ADMIN
| Subiect: Re: Glume Vin Iun 26, 2009 4:16 pm | |
| Medicul: - Sa stiti ca principalul vinovat al bolii dumneavoastra este alcoolul. Pacientul: - Multumesc, domnule doctor, bine ca nu sunt eu vinovat | |
|
| |
Kasiak_gangiubas Slot
Numarul mesajelor : 32 Data de inscriere : 17/06/2009 Varsta : 33 Localizare : R.Moldova_Chisinau
| Subiect: glume Vin Iul 17, 2009 11:08 am | |
| 1.Cate bancuri cu si despre politisti exista? Niciunul!... Toate cele spuse sunt pur adevar, pura realitate!... 2.La un accident rutier, soferul salvarii: - Pacat ca nu a murit, ca morga e la doi pasi, pe cind spitalul e la 5 kilometri. 3.Ce-au facut oltenii cind au aparut franzelele? Le-au mancat cu paine. 4.# - Azi, draga mea, n-am pescuit nimic. - Stiam, iubitule, ai uitat banii acasa. | |
|
| |
cypitzucsx Membru Activ
Numarul mesajelor : 33 Data de inscriere : 26/06/2009 Varsta : 31 Localizare : Suceava
| Subiect: glume despre olteni... Vin Iul 17, 2009 1:25 pm | |
| 1.de ce se uita oltenii la tv cu paru' in mana.....ca sa scoata puricii!! 2.de ce se culca oltenii noaptea cuceasu' in gura...ca sa le miroase gura a tic-tac..... si cam atat.... | |
|
| |
Kasiak_gangiubas Slot
Numarul mesajelor : 32 Data de inscriere : 17/06/2009 Varsta : 33 Localizare : R.Moldova_Chisinau
| Subiect: Re: Glume Lun Iul 20, 2009 6:40 pm | |
| Doua blonde intr-o masina, semaforul rosu, se opresc: - Mamaaa ... vezi ce rosu frumos?! - Da... wow... - Da... uite ce galben fain... - Aha... - Da... uite ce verde frumos... - Da, asta chiar e super... - Aaa... iar rosul ala... l-am mai vazut, hai sa mergem!! | |
|
| |
NuCunosc ADMIN
| Subiect: Re: Glume Joi Aug 06, 2009 2:23 pm | |
| O stewardesă americană întreabă în avion un pasager de origine arabă: - Doriţi ceva de băut, un vin sau coniac, whisky, bere? - Nu, mulţumesc, în cîteva clipe voi conduce avionul. | |
|
| |
NuCunosc ADMIN
| Subiect: Re: Glume Joi Aug 06, 2009 2:40 pm | |
| Un turist stă să se înece în mare. Pescarii stau şi se uită. - Help! Help! strigă turistul. Un pescar către celălalt: - Apasă odată F1, n-auzi? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Glume | |
| |
|
| |
| Glume | |
|